Nieuwe trainingen in ondernemen: ImPROveĀ 

Large

Onder de naam 'ImPROve' organiseert de FotografenFederatie trainingen speciaal voor fotografen die hun ondernemersvaardigheden willen verbeteren. Voor ImPROve nodigen we verschillende experts uit die je tips & tricks geven om het ondernemen makkelijker, leuker en succesvoller te maken.

Foto van ShootAmsterdam

Lees meer...

SVFN Workshop Color management

Large

De SVFN heeft besloten al haar activiteiten ook open te stellen voor aangesloten verenigingen van de FF. Fletse of donkere afdrukken; veel fotografen worden er soms mee geconfronteerd. En dat terwijl je je juist wilt onderscheiden t.o.v. de klant en de concurrentie. Hoe zorg ik er voor dat de afdrukken van het vaklab precies gelijk zijn aan wat ik op mijn monitor zie? Hoe stuur ik mijn eigen printer aan? En wat is fine-art eigenlijk, is er dan nog iets anders dan gloss of luster?

Lees meer...

Vroaam nieuws! Boost your business

Large

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Vroaam. Op 28 maart hebben we weer een interessant programma voor jullie samengesteld met naast het vaste onderdeel de portfolioviewings, veel aandacht voor de zakelijke kant van je fotografische bestaan! Dat het belangrijk is om je als fotograaf zowel creatief als zakelijk te onderscheiden weten we inmiddels allemaal maar al te goed. Maar hoe doe je dat nou in de praktijk?

Lees meer...

Shoot A'DAM

Large

Op maandag 18 maart aanstaande wordt het event ‘Shoot A’DAM’ georganiseerd in Pakhuis de Zwijger. Shoot A'DAM is een informatief, inspirerend, interactief evenement geïnitieerd door Transcontinenta.

PANL is event partner en organiseert samen met de FotografenFederatie een side programma. Overige event partners zijn Canon (print partner), Adobe (software partner), PhotoQ en GUP (mediapartners).
 

Lees meer...


Advertorial

Medium

Op 27 juni zullen, in aanwezigheid van de jury, de selectie en de 3 prijswinnaars bekend worden gemaakt. De jury zal haar motivatie op de keuze van de winnaars. De avond vind plaats in Pakhuis de Zwijger. http://www.so2013.nl